Het Energie Lab Zuidoost heeft de afgelopen jaren drie bijeenkomsten georganiseerd. De verslagen zijn hieronder te downloaden. Meer informatie is te vinden op de openresearch website.

Evenementen

Seminar Energie Lab Zuidoost 28 maart 2024

Op 28 maart organiseert het Energie Lab Zuidoost haar jaarlijkse seminar in de pop-up van het Bijlmerparktheater. Jaarlijks komen zo’n honderd lokale partijen, wetenschappers, beleidsmakers en ondernemers samen. Wat hen bindt is hun passie voor de sociale energietransitie in Amsterdam Zuidoost. Bij dit seminar staan kennisdeling en –creatie voorop.

Schrijf je hier in!

Seminar Energie Lab Zuidoost 30 maart 2023

Op 30 maart 2023 heeft het tweede seminar van het Energie Lab Zuidoost plaatsgevonden. Tijdens het seminar hebben onderzoekers, lokale stakeholders en professionals zich verzameld om kennis te delen en creëren. Hierbij is voortgeborduurd op de structurele samenwerking tussen wetenschappers, gemeente Amsterdam en betrokken organisaties in Amsterdam Zuidoost.

Fotos door: Oleg Khoroshev 

Seminar Energie Lab Zuidoost 11 april 2022

Op 11 april 2022 heeft het seminar van het Energie Lab Zuidoost plaatsgevonden. Dit event was een vervolg op het kick-off event op 9 maart 2021 en bouwt voort op de structurele samenwerking tussen wetenschappers, gemeente Amsterdam en betrokken organisaties in Amsterdam Zuidoost. In dit seminar hebben diverse partners van het Energie Lab Zuidoost teruggeblikt op de resultaten van afgelopen jaar en gereflecteerd op de geleerde lessen uit de praktijk in drie parallelsessies. Daarnaast heeft het seminar de verbindingen tussen praktijk en wetenschap versterkt. Hieronder volgen de presentaties, posters en uitkomsten van het seminar.

Kick-off event Energie Lab Zuidoost 9 maart 2021

Op 9 maart is het Energie Lab Zuidoost afgetrapt met het kick-off event ‘Versnelling door wetenschap’. Dit event was het startpunt voor verbreding en verdieping van de structurele samenwerking tussen wetenschappers en betrokken organisaties in Amsterdam Zuidoost. Hieronder treft u het verslag en de presentaties die tijdens het kick-off event gegeven zijn.